Städning inför Valborg


Det har varit en bra helg

Helgen har varit grym, precis som dom flesta helger och precis så som den ska vara!
I fredags mötte jag upp Thea, Alex och Martina efter skolan, sen drog vi och åt pizza och satt och pratade och skrattade i någon timme sen hoppade vi på bussen hem till mig. Där städade vi lite snabbt och fixade vi oss och sen drog vi till Rrum där vi träffade lite trevligt folk! Kvällen blev lyckad och vi drog hem till mig och sov i våran stuga.
Idag vaknade vi ganska skapligt och åkte sen in till stan vid lunch. Haha när vi vaknade så var det första vi pratade om var mat så det gjorde vi också i stan. Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt och spenderat tid med familjen!


Dålig bloggning och Tumblr

Förlåt för dåligt bloggning! Hade fullt upp i helgen med att träffa massa gamla vänner och glömde totalt bort bloggen, men så kan det bli och nu är jag här igen och ska försöka uppdatera! Kan lägga upp lite bilder sen helgen ikväll, när jag träffade Thilda och lite så. I måndags var det skola och träning i 2 timmar med bästa F.L.Y. Även fast jag nyss har börjat så känner jag att det här kommer bli riktigt kul! Vi har också ca 6-7 inbokade uppvisningar inom Maj och Juni månad, vilket ska bli jätte roligt! Igår var det skola och vid tjogo över 2 åkte jag in till stan och sov i min systers lägenhet. Mysigt värre, bara att jag fick så himla ont i magen igår kväll och det hade inte gått över när jag vaknade men även gick jag upp och åkte till skolan, men åkte hem efter nationella provet i engelska som för övrigt gick åt helvete, eller iallafall hörövningen.. det där med att lyssna och skriva samtidigt är inte min grej och speciellt inte på engelska! Ikväll får F.L.Y träna utan mig och det känns hemskt, behöver verkligen öva nu men nae då ska man få ont i magen.. Så får ligga i sängen ikväll och kolla på film istället.
Har även skaffat Tumblr så förlj mig där så blir jag glad!
Sjundemars.tumblr.com

Det här med att aldrig veta hur framtiden kommer se ut

Imorgon är dagen då vi får veta.
För en månad sen ville jag veta men inte nu, imorgon.
Att veta att allt kanske kommer behöva ändras, hela våra liv. Allt jag önskar är att allt kommer va som vanligt. - Ja allt kommer bli som vanligt, det är bara jag som tänker för mycket. För inte kan han vara sjuk?..


Inte idag och inte igår

Kollade igenom kameran förut och hittade massa GAMLA bilder som betyder mycket för mig för att en bild har så många minnen runt sig. Så här har ni lite bilder!
- Ja, jag har tandställningen men ska snart ta bort den! Wiiie!


Morgondagen

När man vet att nationellt prov i historia i morgon kommer gå helt åt skogen så får man trösta sig själv genom att äta fruktsallad efter 2 timmars dansträning!


Fredag

Hej!
Har nu musiklektion men vi fick rast. Så nu sitter jag med killarna i klassen som pratar om alla jävla datorspel..
Efter skolan blir det att träffa Thilda. Var väldigt länge sen vi träffades så ska bli skönt att träffa henne och bara snacka. Blir nog en sväng in till sörping med ikväll och sen så sover jag hos henne.
~På bilden är det jag och min barndomsvän Thilda


Just nu i mitt huvud

Klockan är 22:18 och tankarna i huvudet far för fullt. Om framtiden, vad kommer hända imorgon, nästa vecka, nästa månad eller 10 år framåt? Jag är rädd för framtiden, att inte veta om jag kommer vakna upp imorgon, att inte veta när min familj dör eller att inte veta om jorden kommer gå under.
Tänker ni nånting på framtiden? Är ni rädda för den?


jordgubbsglass?

Idag när jag var på Ica så såg jag att dom hade fått in 3 nya smaker. Temat för dom nya smakerna heter "Loka likes old school!" Och idag fick smaken bli Strawverry ice cream och läskigt nog så smakar den jordgubbsglass..


Dagens låt

Just give me a reason med P!nk och Nate Ruess

~ I let you see the parts of that weren't all that pretty. And with every touch you fixed them.


Dansträning med dom bästa

Hej! Ligger just nu i soffan på Focus med Alexandra och Thea. Vi har varit här sen 2 och ska vara här till 7 då dans träningen börjar, då ska vi kötta järnet!
Rumpa och mage blir det och även lite ny koreografi. Dagen har varit väldigt seg och jag har varit sjukt trött då jag somnade sent inatt..


Söndagsångest.

Sista dagen på lovet och det känns hemskt. Men veckan har iallafall varit grym så det kan jag inte säga något annat om!
Fredags: Gick upp med tuppen och två timmar senare satt jag på bussen till Resecentrum där jag sen åkte pendeltåg till Mjölby och tillbringade hela dagen där.
Lördags: Var jag allmänt glad och hade lockar i håret och åt massor god mat och godis med min familj här i Höckerum.
Söndags: Jag tror jag att jag sov hos Alex hemma hos hennes pappa mitt ute i skogen, vi badade jacuzzi och hade en mysig kväll med mycket prat och skratt!
Måndags: Eftersom det var 1:e april så försökte jag lura en viss person att jag hade ramlat och slagit i huvudet men det gick helt åt skogen då personen var medveten om att det var 1:a April..Jag och Alex gick på stan och sov sen hemma hos Alex mamma och hade en trevlig kväll där med skräckfilm.
Tisdags: Gick jag upp tidigt hemma hos Alex för att gå till lovskola och jobba ifatt med matte och engelska.
Onsdags: Satte jag mig på bussen och tåget igen till Mjölby och hade en trevlig dag där igen!
Torsdags: Tror jag följde med Alex till sjukgymnasten då och sen att vi drog in till stan en sväng och kollade runt lite.
Hon sov hos mig då med!
Fredags: Gick upp ganska tidigt för att lämna Alex vid bussen för att hon skulle in till stan men jag stannade hemma men efter några timmar så satt jag på bussen in till henne igen och sov där och taggade sjukt mycket inför Lördagens påhitt!
Lördags: Laserdome med Alex,Oscar,Lena,Dennis,Lukas,Oliwer och Markus vilket var jätte kul!
Nu: Söndagsångest.

 


Kan inte sova

Många tankar men inget speciellt som har hänt


Vill bara ge dig en ordentlig highfive i ansiktet med en stol.

Detta inlägg blir ett ganska argt inlägg. Så jag varnar er.
Jag stör mig på folk som säger att man kan berätta grejer för dom men det dom egentligen vill är att få reda på grejer som dom sen kan snacka vidare till folk om..Detta är så sjukt lågt tycker jag, och det värsta är att det är det här folket som man nu för tiden kallar sina vänner. Men fuck it.
Bilder får tala för sig själv.

RSS 2.0