Ett försök till att somna

Hej, ligger i sängen och ska göra ett försök på att somna..sov så himla dåligt inatt så är jätte trött så därför lägger jag mig ganska skapligt idag. Duktig tjej!
Idag har jag inte gjort så mycket förutom skola så som är så ointressant så att det inte finns något tråkigare så efter skolan åkte mamma och jag till stan en sväng, hon skulle hämta ett nytt puder så följde med henne. När jag kom hem så satte jag mig ganska snart med läxorna..
~ Ni får en super gullig bild på mig och Alexandra ^^


Våfflor med bästavän

Här är en bild på våfflorna som jag och Alexandra gjorde till frukost imorse, goda blev dom!


Min fina vän och läxor

Helgen har varit grym! Min vän Alexandra sov här i både fredags och inatt. Vi var i stan, träffade roligt folk. Åkte vidare till Sörping där vi träffade mer roligt folk men igår på kvällen så orkade vi inte vara ute så då hoppade vi på bussen hem till mig för att hinna hem till Melodifestivalen som för övrigt inte var bra för fem öre..Svt gör ju bara bort sig genom att redan markera det bidrag som har gått vidare innan dom har sakt det.. Vi var i alla fall upp länge inatt och hade värsta natthumorn, jag krusade hela Alexandras hår så hon fick afro! Hennes hår kändes som sockervadd. Idag åt vi våfflor till frukost som jag kan lägga upp bild på snart för jag har bilden i mobilen. Nu ska jag antagligen gå ner och sätta mig med pennan i högsta hugg och försöka räkna några tal i matteboken. Svenska läxan har jag redan gett upp hoppet om..

Bloggen ligger under renovering!

Hej och välkomna till min blogg!
Jag är en tjej på 16 vårar och ska driva denna blogg. Jag brinner för Smink och skönhet samt musik och dans.
Jag går i musikklass men ska till hösten välja en helt annan linje på gymnasiet. Jag har bloggat på alla olika bloggportaler förutom typ wordpress men annars så har jag nog testat dom flesta. Och det här är nu mitt tredje försök på blogg.se som jag hoppas ska bli mitt sista och att jag blir kvar här nu! För nu börjar det bli jobbigt att jag inte kan bestämma mig vart jag ska vara.. men nu så sitter jag och försöker fixa ihop en bra blogg design. Alla bilder är tagna av mig om inget annat nämns! Jag har haft min systemkamera i 3 år tror jag, det är en Pentax och den funkar åt mig än så länge!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0